Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ЈАВНА ДЕБАТА ВО КОЧАНИ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски зеде учество во јавната дискусија во Кочани за Стратегиј

Прочитај повеќе

МАНИФЕСТАЦИЈА ВО ЧЕСТ НА СВЕТИ КИРИЛ

Традиционално и оваа година во рамки на Манифестацијата во чест на свети Кирил - по 51 пат државна

Прочитај повеќе

ОДБЕЛЕЖАН СВЕТСКИОТ ДЕН НА КУЛТУРНАТА РАЗНОЛИКОСТ, ДИЈАЛОГ И РАЗВОЈ

Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи го одбележа 21 мај Светскиот ден на ку

Прочитај повеќе

70 ГОДИНИ ОД ОСНОВАЊЕТО НА УНИВЕРЗИТЕТОТ „СВЕТИ КИРИЛ И МЕТОДИЈ“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски присуствуваше на Молебниот канон на платото на Универзи

Прочитај повеќе

НОВО ИЗДАНИЕ НА КОВЗРГ: ИЗЛЕЗЕ ОД ПЕЧАТ КНИГАТА „И ТИЕ СЕ ТУКА“

Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи (КОВЗРГ) информира дека денес од печ

Прочитај повеќе

ЗАЕДНИЧКИ ПОЈАДОК СО СОЦИЈАЛНО РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

Во рамки на манифестацијата „Недела на заедничка молитва“ денеска во општина Шуто Оризари се одржа

Прочитај повеќе