Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ПОТПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ЦРКОВНАТА ОПШТИНА „СВЕТА ПЕТКА“ ОД РОГДАЈЛ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го прими и оствари средба со г-дин Кире Циревски, потп

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДЕЛЕГАЦИЈАТА НА ЕУ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со г-ѓа Елишка Гертхнерова.

Прочитај повеќе

ПРАЗНИКОТ ПРЕОБРАЖЕНИЕ ГОСПОДОВО ОДБЕЛЕЖАН ВО ЗРЗЕСКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод празникот Преображение Господово зеде учество

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати честитка до поглаварот на Исламската верска заедни

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ХУМАНИТАРНАТА ОРГАНИЗАЦИЈА „СВЕТИ СПАС“

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски ја посети Х. О. „Свети Спас“.

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА КУЛТУРНИТЕ СПОМЕНИЦИ ВО ПРЕСПА

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе