Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО Г-ЃА ВИЛМА ТРАЈКОВСКА

Директорот на КОВЗРГ, Г. Даријан Сотировски оствари средба со г-ѓа Вилма Трајковска.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ФРАНЦУСКИОТ АМБАСАДОР Н.Е. КРИСТИЈАН ТИМОНИЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со францускиот амбасадор Н. Е. Кристијан

Прочитај повеќе

ЗАПОЧНА СО РАБОТА 26-ТОТО ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА IAO

Интерпарламентарно Собрание на Православието, во Тбилиси, Грузија, годинава за прв пат со македонск

Прочитај повеќе

СВЕТСКО ИНТЕРПАРЛАМЕНТАРНО СОБРАНИЕ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), г. Даријан Сот

Прочитај повеќе

ОДБРАНА НА ДОКТОРСКАТА ДИСЕРТАЦИЈА НА МИТРОПОЛИТОТ Г. ЈОСИФ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски присуствуваше на одбраната на докторската дисертација на

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламската

Прочитај повеќе