Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ НОВА ХИЏРЕТСКА ГОДИНА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати честитка до поглаварот на Исламската верска заедни

Прочитај повеќе

ПРАЗНИКОТ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА ОДБЕЛЕЖАН ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИРСКИ КОМПЛЕКС

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски по повод празникот Успение на Пресвета Богородица зеде

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите на

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАНАСТИРОТ „УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА“ ВО БЕРОВО

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети Беровскиот машки манастир „Успение на Пресвет

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ“ ВО БЕРОВО

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски го посети Беровскиот женски манастир „Свети архангел Ми

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО МИТРОПОЛИТОТ ЈОСИФ И АРХИТЕКТСКИОТ ТИМ ОД СТУДИОТО „ЛЕЛЕЛЕЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ги прими и оствари средба со Митрополитот г. Јосиф и ар

Прочитај повеќе