Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО Г. ВИЛХЕМ НАУСЕР

Со суперинтендантот г-дин Wilhelm Nausner од Виена, Австрија, кој е претставник на Евангелско-метод

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ИСЕЛЕНИШТВО

Заедничка грижа за иселениците од Македонија, нашите промотори со најсилен потенцијал. Со мојот кол

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА МУЗЕЈОТ НА МРО

Го привршуваме работниот ден со директорката на Музејот на македонската револуционерна борба г-ѓа Д

Прочитај повеќе

НОВИ ПУБЛИКАЦИИ ВО ИЗДАНИЕ НА КОВЗРГ

Се радувам што после голем труд, денес од печат ни излегоа две многу важни публикации: историскиот

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД СКИЕНТОЛОШКАТА ЦРКВА

Имав одлична работна средба со Анастасија Трајковска и Љупчо Тодоровски од Скиентолошката црква во

Прочитај повеќе

ПОСЕТА ОД ИГУМЕНОТ НА БЕРОВСКИОТ МАНАСТИР

Голема чест денес ни направи посетата на игуменот на Беровскиот манастир отец Фотиј.

Прочитај повеќе