Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ВИЦЕПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА НА Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со г. Тауљант Бица - Потпретседател на И

Прочитај повеќе

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ДРЖАВНИОТ КОМИТЕТ ЗА КУЛТОВИ НА Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари билатерална средба со г-ѓа Лорета Ареко - Дирек

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски од денеска е во дводневна работна посета на Република Ал

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА НУ КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР - СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со г. Коле Чапкановски - Директо

Прочитај повеќе

РАБОТНА ПОСЕТА НА ХРАМОТ „СВЕТА ПЕТКА“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна посета на храмот „Света Петка“ во Скопј

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО РАКОВОДСТВОТО НА ЕВАНГЕЛСКО-МЕТОДИСТИЧКА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со суперинтендентите на Евангелс

Прочитај повеќе