Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНИТЕ ТЕТОВО И КУМАНОВО ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД ЕКСТРЕМИЗАМ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на меѓуопштинската работна средба за п

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО СРПСКАТА АМБАСАДА И ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ СВЕТИ САВА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Амбасадата на Р. Србиј

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ХОЛОКАУСТОТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на чествувањето на Меѓународниот ден на

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПРОФ. Д-Р ЈОВАН ТАКОВСКИ, ПРОТОЕРЕЈ-СТАВРОФОР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба проф. д-р Јован Таковски, протоереј-с

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ЗАМЕНИК АМБАСАДОРОТ НА ОБЕДИНЕТОТО КРАЛСТВО НА ВЕЛИКА БРИТАНИЈА И СЕВЕРНА ИРСКА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Н. Е. заменик амбасадор

Прочитај повеќе

СЕЌАВАЊЕ НА ПРВИОТ ВЕРСКИ РЕФЕРЕНТ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на панихидата во чест на Вељо (Велјан)

Прочитај повеќе