Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПРОШТАЛНА СРЕДБА СО СКОПСКИОТ ЖУПНИК

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари проштална средба со скопскиот жупник, дон Дав

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА МАНАСТИРОТ „СВЕТИ ВМЧ. ПАНТЕЛЕЈМОН“ ВО НЕРЕЗИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети Нерешкиот манастир и оствари средба со игум

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ВЕРСКИТЕ ЛИДЕРИ

Средба со лидерите на петте верски заедници споменати во Уставот.

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БАЛКАНСКИОТ ИНСТИТУТ ЗА ВЕРА И КУЛТУРА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го посети Балканскиот институт за вера и култура и о

Прочитај повеќе

ЗАМИНА ВО ПЕНЗИЈА РАКОВОДИТЕЛКАТА НА СЕКТОР ВО КОВЗРГ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски заедно со вработените и го честитаа заминувањето во п

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО В.Д. РЕИСУЛ УЛЕМА Х. ХФЗ. ШАЌИР ЕФ. ФЕТАХУ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари средба со в.д. Реисул Улема х. хфз. Шаќир еф.

Прочитај повеќе