Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

АПЕЛ ЗА СТРОГО ПОЧИТУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД ВИРУСОТ ЗА ВРЕМЕ НА ПРОДОЛЖЕНИОТ ВИКЕНД

Апел до сите цркви, верски заедници и религиозни групи, како и до сите граѓани да се придржуваат ст

Прочитај повеќе

ПОЧЕТОК НА ВТОРАТА ФАЗА ОД КОНЗЕРВАТОРСКИТЕ РАБОТИ ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на означувањето на почетокот на втората

Прочитај повеќе

НАРЕЧЕНИЕ И ХИРОТОНИЈА НА АРХИМАНДРИТ Д-Р ГРИГОРИЈ ЗА ЕПИСКОП САРАНДОПОРСКИ И НЕГОВА ИНТРОНИЗАЦИЈА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на наречението и хиротонијата на новоиз

Прочитај повеќе

СОЧУСТВО ДО ИВЗ ПО ПОВОД СМРТТА НА КИЧЕВСКИОТ МУФТИЈА

КОВЗРГ изразува длабоко сочуство до ИВЗ по повод смртта на Кичевскиот муфтија предизвикана од Корон

Прочитај повеќе

НАРЕЧЕНИЕ И ХИРОТОНИЈА НА БИГОРСКИОТ ИГУМЕН ПАРТЕНИЈ ЗА ЕПИСКОП АНТАНИСКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на наречението и хиротонијата на новоиз

Прочитај повеќе

АПЕЛ ЗА ПОЧИТУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД КОРОНАВИРУСОТ ВО СИТЕ ВЕРСКИ ХРАМОВИ

КОВЗРГ упатува апел до верските заедници и до сите граѓани верници за почитување на мерките за зашт

Прочитај повеќе