Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ГОСТУВАЊЕ ВО ЕМИСИЈАТА „УТРИНСКИ БРИФИНГ“ НА СЛОБОДНА ТВ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски гостуваше во емисијата „Утрински брифинг“ на Слободна

Прочитај повеќе

ПРЕДАВАЊЕ НА БЛАГОДАТНИОТ ОГАН НА АРХИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ Г. Г. СТЕФАН

Благодатниот оган предаден на Неговото блаженство, Архиепископот Охридски и Македонски г. г. Стефан

Прочитај повеќе

ПРЕЧЕК НА БЛАГОДАТНИОТ ОГАН

Благодатниот оган пристигна во нашата земја

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА БИСКУПСКАТА РЕЗИДЕНЦИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ВЕЛИГДЕН

Претседателот на Владата г-дин Оливер Спасовски во придружба на Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан

Прочитај повеќе

ОСУДА НА СКВЕРНАВЕЊЕТО НА ХРИСТИЈАНСКИТЕ ГРОБИШТА ВО КАМНИK

Комисијата за односи со верските заедници и религиозните групи (КОВЗРГ) најостро го осудува скверна

Прочитај повеќе