Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА ОПШТИНА ТЕТОВО

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со градоначалничката на општина Тетов

Прочитај повеќе

БОЖИЌНА МИСА ВО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Божиќната миса во Катедралата „Пресв

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАЃАЊЕ ХРИСТОВО (БОЖИЌ)

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до свештенството и верниците

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

СВЕЧЕНО ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПРАЗНИКОТ СВЕТИ НИКОЛА ВО ШТИП

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на свечената прослава на празникот Све

Прочитај повеќе

ПРИЕМ И СРЕДБА СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКИОТ КАБИНЕТ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на приемот и средбата со поглаварите и

Прочитај повеќе