Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ЗДРУЖЕНИЕТО „МАКЕДОНИДА“

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со претставници на здружението „Макед

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЦРКВАТА „СВЕТИ АТАНАСИЈ ВЕЛИКИ“ ВО БРВЕНИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го посети храмот во Брвеница.

Прочитај повеќе

ПОСЕТА И УВИД НА ЗАШТИТНО-КОНЗЕРВАТОРСКИТЕ РАБОТИ ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го посети и направи увид на заштитно-козерваторските

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ГРЦИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Н. Е. Амбасадорот на Р.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ВСЕЛЕНСКИОТ ПАТРИЈАРХ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на приемот и средбата со Неговата Сесв

Прочитај повеќе

ПРАЗНИЧЕН ПРИЕМ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Празничниот прием приреден од стран

Прочитај повеќе