Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА УПРАВАТА ЗА СОРАБОТКА СО ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ НА РЕПУБЛИ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари билатерална средба со г-дин д-р Милета Радојеви

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ЦРКОВНО-ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената академија по повод празникот

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВА ЗА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМЕНТ ВО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА БОГОСЛОВИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената академија по повод Свети

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО БИСКУПОТ Г. КИРО СТОЈАНОВ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со Бискупот г. Киро Стојанов

Прочитај повеќе

ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМЕНТ НА ПРАВОСЛАВНИОТ БОГОСЛОВСКИ ФАКУЛТЕТ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената академија по повод Свети

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите на

Прочитај повеќе