Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ХАНУКА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верниц

Прочитај повеќе

СВЕЧЕНО ЧЕСТВУВАЊЕ НА ПРАЗНИКОТ СВЕТИ НИКОЛА ВО ШТИП

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на свечената прослава на празникот Све

Прочитај повеќе

ПРИЕМ И СРЕДБА СО ПОГЛАВАРИТЕ И ПРЕТСТАВНИЦИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО ПРЕТСЕДАТЕЛСКИОТ КАБИНЕТ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на приемот и средбата со поглаварите и

Прочитај повеќе

„АДМИНИСТРАЦИЈАТА ЧИСТИ СО ГРАЃАНСКАТА ОРГАНИЗАЦИЈА ‘НЕ БИДИ ЃУБРЕ'“

Се спроведе еколошката акција „Администрацијата чисти со граѓанската организација ‘Не биди ѓубре'“

Прочитај повеќе

ДЕН НА ГРАДОТ СТРУМИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената седница на Советот на општин

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА СВЕТИ КЛИМЕНТ ВО БЕЛГРАД

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше и се обрати на чествувањето на празникот

Прочитај повеќе