Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА РЕПУБЛИКА ГРЦИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Н. Е. Амбасадорот на Р.

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ВСЕЛЕНСКИОТ ПАТРИЈАРХ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на приемот и средбата со Неговата Сесв

Прочитај повеќе

ПРАЗНИЧЕН ПРИЕМ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Празничниот прием приреден од стран

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА НР КИНА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Н. Е. Амбасадорот на НР

Прочитај повеќе

БОЖИЌНА ЛИТУРГИЈА ВО СОБОРНИОТ ХРАМ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Божиќната литургија во Соборниот хр

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите на

Прочитај повеќе