Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПОСЕТА НА ХРИСТИЈАНСКАТА АДВЕНТИСТИЧКА ЦРКВА ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети Христијанската адвентистичка црква во Скопје

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ВЕРСКИТЕ ОБЈЕКТИ ВО С. ИЊЕВО

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ги посети верските објекти во селото Ињево, Радовишко.

Прочитај повеќе

ДОДЕЛУВАЊЕ ГРАНТ ЗА РЕВИТАЛИЗАЦИЈА И КОНЗЕРВАЦИЈА НА МАНАСТИРОТ „ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА - ЕЛЕУСА“ ВО С

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на потпишувањето на амбасадорскиот грант

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА СТРУМИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со градоначалникот на општина Ст

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ПРОМОЦИЈА И ПОДДРШКА НА ТУРИЗМОТ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со г. Љупчо Јаневски, директор н

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ЕХЛИБЕЈТСКАТА БЕКТАШИСКА РЕЛИГИОЗНА ГРУПА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски ја посети и оствари средба со поглаварот и раководствот

Прочитај повеќе