Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ПОГЛАВАРОТ НА АЛБАНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со г. г. Анастасиј (Јанулатос) - Архиепи

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО НАДБИСКУПОТ НА КАТОЛИЧКАТА ЦРКВА ВО Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со монс. Џорџ Френдо - Надбискуп на Като

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ВИЦЕПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА НА Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари средба со г. Тауљант Бица - Потпретседател на И

Прочитај повеќе

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРКАТА НА ДРЖАВНИОТ КОМИТЕТ ЗА КУЛТОВИ НА Р. АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари билатерална средба со г-ѓа Лорета Ареко - Дирек

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА РЕПУБЛИКА АЛБАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски од денеска е во дводневна работна посета на Република Ал

Прочитај повеќе

РАБОТНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА НУ КОНЗЕРВАТОРСКИ ЦЕНТАР - СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари работна средба со г. Коле Чапкановски - Директо

Прочитај повеќе