Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ВСЕЛЕНСКИОТ ПАТРИЈАРХ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на приемот и средбата со Неговата Сесв

Прочитај повеќе

ПРАЗНИЧЕН ПРИЕМ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Празничниот прием приреден од стран

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АМБАСАДОРОТ НА НР КИНА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Н. Е. Амбасадорот на НР

Прочитај повеќе

БОЖИЌНА ЛИТУРГИЈА ВО СОБОРНИОТ ХРАМ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ ВО СКОПЈЕ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Божиќната литургија во Соборниот хр

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦРКВА - ОХРИДСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ПО ПОВОД ПРАЗНИКО

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот и членовите на

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИЧКАТА НА ОПШТИНА ТЕТОВО

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со градоначалничката на општина Тетов

Прочитај повеќе