Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ДЕН НА ГРАДОТ СТРУМИЦА

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената седница на Советот на општин

Прочитај повеќе

ЧЕСТВУВАЊЕ НА СВЕТИ КЛИМЕНТ ВО БЕЛГРАД

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше и се обрати на чествувањето на празникот

Прочитај повеќе

БИЛАТЕРАЛНА СРЕДБА СО ДИРЕКТОРОТ НА УПРАВАТА ЗА СОРАБОТКА СО ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ НА РЕПУБЛИ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски оствари билатерална средба со г-дин д-р Милета Радојеви

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ЦРКОВНО-ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ

Директорот на КОВЗРГ, г. Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената академија по повод празникот

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВА ЗА ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК СВЕТИ КЛИМЕНТ ВО МАКЕДОНСКАТА ПРАВОСЛАВНА БОГОСЛОВИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Свечената академија по повод Свети

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО БИСКУПОТ Г. КИРО СТОЈАНОВ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со Бискупот г. Киро Стојанов

Прочитај повеќе