Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ИНТЕРВЈУ: СОЦИЈАЛНОТО ДИСТАНЦИРАЊЕ НЕ СМЕЕ ДА СЕ ТОЛКУВА КАКО ДИСТАНЦИРАЊЕ ОД БОГ

Во интервју за весникот Вечер, Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски одговара на поважните

Прочитај повеќе

СОЧУСТВО ДО СПЦ ПО ПОВОД СМРТТА НА ЕПИСКОПОТ ВАЉЕВСКИ Г. МИЛУТИН

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до Српската православна цркв

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ПОГЛАВАРИТЕ НА ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ ВО ВРСКА СО ШИРЕЊЕТО НА КОРОНАВИРУСОТ

Силна поддршка за справувањето со Корона вирусот и заеднички став дека здравјето на граѓаните е врв

Прочитај повеќе

КОНТАКТ БРОЕВИ НА КОМИСИЈАТА ЗА ОДНОСИ СО ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ И РЕЛИГИОЗНИ ГРУПИ (КОВЗРГ) ВО ВОНРЕДНИ

СООПШТЕНИЕ

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АМБАСАДОРКАТА НА РЕПУБЛИКА СРБИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со Н. Е. Амбасадорката на Република С

Прочитај повеќе

НАЦИОНАЛЕН МОЛИТВЕН ПОЈАДОК ВО САД

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Националниот молитвен појадок во Ва

Прочитај повеќе