Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski me rastin e festës së Pashkëve i dërgoi telegram urimi Pes

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË HEBREJE ME RASTIN E FESTËS PESAH

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të Bas

Lexoni më shumë

TAKIM NË INTERNET ME DREJTORESHËN E KOMITETIT TË KULTEVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski zhvilloi një takim në internet me Drejtoreshën e Komitetit

Lexoni më shumë

SHËRBIM PËRKUJTIMOR NË VARRIN E KIRIL PEJÇINOVIQ NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në përkujtimin e arsimtarit maqedonas Kiril Pejç

Lexoni më shumë

DITA PËRKUJTIMORE E DËBIMIT TË HEBRENJËVE MAQEDONAS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vendosi lule të freskëta për nder të 78 vjetorit të Holok

Lexoni më shumë

TAKIM KOORDINUES PËR PËRGATITJEN E STRATEGJISË SË PARË PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT FETAR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim koordinues për përgatitjen e strategjisë së

Lexoni më shumë