Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

NJOFTIM PËR NGJARJE

Maqedonia për Afrikën - ngjarje humanitare për përfaqësimin dhe dërgimin e misionarëve maqedonas në

Lexoni më shumë

NJOFTIM

Njoftim për përkujtimin e referentit të parë fetar Veljo T. Mançevski

Lexoni më shumë

UJI I BEKUAR NË SHKUP

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në kremtimin e festës së krishterë Uji i beku

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - KRYEPESHKOPATA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË EPIFANISË

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski u dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShI

Lexoni më shumë

TAKIM ME DEKANIN E FAKULTETIT FILOZOFIK

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski realizoi takim me prof. Ratko Duev, Dekan i Fakultetit F

Lexoni më shumë

PUBLIKOHET KALENDARI SHUMË KONFESIONAL PËR VITIN 2022

KMBFGR publikoi kalendarin multikonfesional për vitin e ri 2022.

Lexoni më shumë