Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

DRAFT - STRATEGJIA PËR ZHVILLIMIN E TURIZMIT FETARE DHE MBËSHTETJE TË MANASTIREVE AKTIVE (2022-2026

KMBFGR sot ka dorëzuar në procedure qeveritare për miratim Strategjinë e parë për zhvillimin e turi

Lexoni më shumë

SOTIROVSKI: GËZON AFRIMI DHE DIALOGU I VENDOSUR KËTË VIT MES AKTORËVE FETARË

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski ishte i ftuar në emisionin “Brifingu i mëngjesit” në Sl

Lexoni më shumë

LITANI PËR SHËN NIKOLLËN NË KUMANOVË

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në kremtimin liturgjik të festës së Shën Niko

Lexoni më shumë

JUBILEU 40 VJETORI I KORIT TË QYTETIT "MENADA" - TETOVË

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shënimin e 40 vjetorit të korit të grave t

Lexoni më shumë

PRANIMI NË KOMISION I KRYETARIT TË KOM-KO, KRYPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË Z. Z. STEFAN

E premte/17 dhjetor 2021 Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me Kryetarin e

Lexoni më shumë

BOTOHET MONOGRAFIA "RESTAURUESI"

Monografia "Restauruesi" - kushtuar kryepeshkopit të Ohrit dhe Maqedonisë Dositej (1906-1981) është

Lexoni më shumë