Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME DREJTORESHËN E INSTITUTIT TË GJUHËS MAQEDONASE

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski realizoi takim me dr. Elena Jovanova Grujovska, drejtore

Lexoni më shumë

PËRKUJTIMI I SHËN GAVRILL SVETOGOREC, PESHKOP VELIÇКI

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në përkujtimin e Shën Gavrill Svetogorec, Pes

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE – KRYEPESHKOPATA E OHRIDIT ME RASTIN E FESTAVE TË KRISHT

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SSHI

Lexoni më shumë

TAKIM ME IPESHKVIN E ANTANISË Z. PARTENIJ

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski realizoi takim me Ipeshkvin famullitar të Antanisë z. Pa

Lexoni më shumë

TAKIM ME PASTORËT FILIP DHE ZHIVKO NGA KISHA UNGJILLORE

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me pastorët Filip dhe Zhivko nga Kisha Un

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYEPRIFTIN-STAVROFOR ALEKSANDAR GIREVSKI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me kryeprift-stavrofor prof. dr. Aleksan

Lexoni më shumë