Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

EKSPOZiTA "MADHËRIMI"

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në hapjen e ekspozitës “Madhërimi” dhe si recens

Lexoni më shumë

TELEGRAМ URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski me rastin e festës së Pashkëve i dërgoi telegram urimi I

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIТ HEBRE ME RASTIN E FESTËS PESAH

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kryesisë dhe besimtarëve të Bas

Lexoni më shumë

VIZITË E PËRBASHKËT NË MANASTIRIN BIGORSKI ME PËRFAQËSUESIT E INSTITUCIONEVE PËR ÇËSHTJE FETARE

Drejtorët e institucioneve për çështje fetare të vendeve nga rajoni i Ballkanit të udhëhequr nga dr

Lexoni më shumë

TAKIMI I INSTITUCIONEVE PËR ÇËSHTJE FETARE TË VENDEVE TË RAJONIT TË BALLKAN

Në Shkup është mbajtur takimi i parë i institucioneve për çështje fetare të vendeve të rajonit të B

Lexoni më shumë

VIZITE NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski vizitoi Manastirin e Leshkës

Lexoni më shumë