Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM I KRYETARËVE TË KISHAVE DHE BASHKËSIVE FETARE TË PËRMENDURA NE KUSHTETUTË ME KRYEMINISTRIN KO

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në takimin e liderëve fetarë me kryeministrin

Lexoni më shumë

TAKIM ONLINE ME PËRFAQËSUES TË SEKTORIT OJQ PËR REALIZIMIN E BASHKËPUNIMIT NË PROJEKTIN "RRUGA DREJ

Drejtori i Komisionit për marrëdhënie me bashkësitë fetare dhe grupet religjioze (KMBFGR) z. Darija

Lexoni më shumë

U SHËNUA 27 JANARI - DITA NDËRKOMBËTARE E PËRKUJTIMIT TË HOLOKAUSTIT

Sot bota kujton viktimat e Holokaustit kundër hebrenjve, akti më i urryer në historinë njerëzore, i

Lexoni më shumë

TAKIM ME UDHËHEQËSINË E KOMITETIT KOMBËTAR PËR PARANDALIMIN E EKSTREMIZMIT TË DHUNSHËM DHE LUFTËS K

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski realizoi takim pune me kryesinë e Komitetit Nacional për

Lexoni më shumë

МBAHET AKTIVITETI "MAQEDONIA PËR AFRIKËN"

Manifestimi "Maqedonia për Afrikën" u organizua nga Kisha Ungjillore dhe nën kujdesin e KMBFGR Më d

Lexoni më shumë

PËRKUJTIMI I REFERENIT TË PARË FETARË VELJO MANÇEVSKI

KMBFGR në bashkëpunim me KOM-KO me panihidë dhe vendosje të luleve në vendpushimin e varrit në mëny

Lexoni më shumë