Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME PIKTORIN AKADEMIK Z. PAVLE KUZMANOSKI

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski realizoi takim me piktorin akademik z. Pavle Kuzmanoski.

Lexoni më shumë

PREMIERA E DOKUMENTARIT "SEKRETET E JERUSALEMIT ТË POLLOGUT" NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në premierën e dokumentarit "Sekretet e Jerusale

Lexoni më shumë

I FTUAR NË TOP TEMA NË DITARIN E TV SITEL

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski ishte mysafir në Ditarin e TV Sitel.

Lexoni më shumë

MANIFESTIMI "EDHE AKTORËT TETOVAR POA"

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në manifestimin “Edhe aktorët tetovar poa”.

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISËN KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË LINDJES SË KRISHTIT (KRISHTLINDJE)

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi klerit dhe besimtarëve të Kishës Ka

Lexoni më shumë

MESHA E KRISHTLINDJEVE NE KISHËN KATOLIKE NË SHKUP

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në meshën e Krishtlindjeve në Katedralen “Zem

Lexoni më shumë