Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

FJALIM NË KUVENDIN E RREGULLT ZGJEDHOR TË SHOQATËS MAQEDONO-KROATE (ShMK)

Në Kuvendin e rregullt zgjedhor të Shoqatës Maqedono-Kroate (ShMK) foli drejtori i KMBFGR, z. Darij

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYEPRIFTIN STAVROFORIAN, AT SPASE STEFANOVSKI

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me kryepriftin-staurofor në pension Spas

Lexoni më shumë

FESTIM NË MANASTIR ME RASTIN E JUBILEVE TË MITROPOLIT Z. PETAR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, mori pjesë në kremtimin jubilar në Manastir me rastin e 7

Lexoni më shumë

PËR HERË TË KATËRT MBAHET AKSIONI MALOR-REKREATIV “SHTEGU I MIJËVJEÇARIT”

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në aksionin malor-rekreativ “Shtegu i Mijëvjeçar

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI NISMËS UNGJILLORE-PROTESTANE (NUP)

Drejtori i KMBFGR, z.Darijan Sotirovski, me rastin e Ditës së Reformës Protestante i dërgoi telegra

Lexoni më shumë

EDICIONI I 30-TË JUBILAR I FESTIVALIT “TEHO”

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski mori pjesë në edicionin e 30-të jubilar të brendit të festi

Lexoni më shumë