Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FITËR BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kreut të Bashkësisë fetare Islame R

Lexoni më shumë

ZJARRI I BEKUAR MBËRRITI NË VENDIN TONË

Zjarri i bekuar nga Jeruzalemi arriti në tempujt maqedonas.

Lexoni më shumë

NJOFTIM PËR ZJARRIN E BEKUAR

KMBFGR informon publikun maqedonas se këtë vit më 1 maj, kur në vendin tonë në mbrëmje festohet e S

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kreut dhe anëtarëve të SBH të KOM-

Lexoni më shumë

APEL PËR RESPEKTIM TË MASAVE GJATË FESTIMIT TË PASHKËVE

KMBFGR u bën apel të gjithë qytetarëve që rastin e dhënë gjatë ditëve të festës të festojnë me masa

Lexoni më shumë

TAKIMI I KRYEMINISTRIT ZAEV, ZËVENDËSKRYEMINISTRIT GRUBI, MINISTRIT FILIPÇE DHE DREJTORIT SOTIROVSK

Apel i përbashkët për vazhdim të respektimit të masave, nga të cilat varet relaksimi i masave dhe s

Lexoni më shumë