Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME MYFTIUN E TETOVËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim të përzemërt me myftiun e Tetovës prof. Dr.

Lexoni më shumë

TAKIM ME ZËVENDËS MINISTRIN E MSPMB

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski u takua me z. Ilhan Rahman, Zëvendës Ministër në Ministrin

Lexoni më shumë

TAKIM ME AMBASADORIN E MAQEDONISË NË R. E RUMANISË, E.T. GABRIEL ATANASOV

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim online me Ambasadorin e Maqedonisë në R. e

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOMUNITETIT SERB ME RASTIN E FESTËS SHËN SAVA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi anëtarëve të komunitetit serb.

Lexoni më shumë

SHËNIM PËRKUJTIMOR ONLAJN I 27 JANARIT - DITËS NDËRKOMBËTARE TË PËRKUJTIMIT TË HOLOKAUSTIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shënimin përkujtimor onlajn të 27 Janarit -

Lexoni më shumë

TAKIM PUNE ME DREJTORIN E AGJENCISË PËR POMOVIM DHE PËRKRAHJE TË TURIZMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski realizoi takim pune me Drejtorin e Agjencisë për Promovim d

Lexoni më shumë