Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

MBLEDHJE ME DEKANËT E FAKULTETEVE TEOLOGJIKЕ

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi një mbledhje online me Dekanët e Fakulteteve të T

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYETARIN E SAPOZGJEDHUR TË KISHËS UNGJILLORE

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski e pranoi dhe realizoi takim me kryetarin e sapozgjedhur të

Lexoni më shumë

INSPEKTIMI I AKTIVITETEVE NDËRTIMORE NË MANASTIRIN NË NEREZ "SHËN MAR. PANTELEJMON” NË SHKUP

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski ishte i pranishëm në inspektimin nga zyrtarët qeveritarë në

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOM-KO ME RASTIN E SHFAQJES SË PERËNDISË - EPIFANISË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShH t

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KOM-KO ME RASTIN E FESTAVE TE KRISHTLINDJEVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryesuesit dhe anëtarëve të SShB t

Lexoni më shumë

GEZUAR FESTAT E VITIT TË RI DHE KRISHTLINDJES!

Të festojmë me përgjegjësi!

Lexoni më shumë