Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIM ME AMBASADORIN E BASHKIMIT EVROPIAN E.T. DEJVID GIR

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me E.T. Dejvid Gir, Ambasador i B

Lexoni më shumë

DEKLARATË E DREJTORIT SOTIROVSKI

Deklaratë për media e Drejtorit të KMBFGR, z. Darijan Sotirovski.

Lexoni më shumë

VIZITË NË TEMPULLIN "LAJMËRIMI I SHENJTË" - PRILEP

Drejtori i (KMBFGR) z. Darijan Sotirovski vizitoi Kishën Ortodokse "Lajmërimi i Shenjtë" në Prilep.

Lexoni më shumë

VIZITË MANASTIRIT “SHËN KRYEENGJËLLI MËHILL” - VAROSH

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi manastirin "Shën Kryeengjëlli Mëhill”- Varosh.

Lexoni më shumë

VIZITË MANASTIRIT "SHËN NIKOLLA" NË F. MANASTIR, MARIOVË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi manastirin "Shën Nikolla" në f. Manastir, Mariovë.

Lexoni më shumë

VIZITË IK ENTIT DHE MUZEUT DHE GALERISË SË IKONAVE NË PRILEP

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski vizitoi Institucionin Kombëtar Ent dhe Muze - Prilep dhe G

Lexoni më shumë