Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TAKIMI ME AMBASADORIN E R. RUMANISË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe realizoi takim me Ambasadoren e Republikës së Ru

Lexoni më shumë

TAKIM ME MITROPOLITIN JOSIF

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski realizoi takim me Mitropolitin z. Josif.

Lexoni më shumë

TAKIM NË INTERNET ME KRYETARIN E DIASPORËS SË BASHKUAR MAQEDONASE (DBM)

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski zhvilloi një takim në internet me z. Metodija Koloski, Kry

Lexoni më shumë

AUDIENCË ME ATIN E SHENJTË PAPA FRANÇESKUN

Si pjesë e manifestimit "Maqedonia në nder të Shën Kirilit", delegacioni shtetëror dhe kishtar maqe

Lexoni më shumë

DELEGACIONI SHTETROR – KISHTAR I MAQEDONISË U PËRKUL TEK VARRI I SHËN KIRILIT NË ROMË

Delegacioni shtetëror - kishtar i Maqedonisë këtë mëngjes bëri homazhe te varri i Shën Kirilit në R

Lexoni më shumë

PËRKUJTIM ME RASTIN E 40 VJETORIT TË PREHJES SË KRYEPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË

Në përkujtim morri pjesë Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski.

Lexoni më shumë