Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

KREMTIMI I FESTËS SË MANASTIRIT "SHËN JOAKIM OSOGOVSKI" NË KRIVA PALLANKË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski me rastin e festës kushtuar Shën Joakim Osogovski mori pje

Lexoni më shumë

NJOFTIM PËR SHTYP: TAKIM I DREJTORIT TË KMBFGR SOTIROVSKI ME SEKRETARIN E PËRGJITHSHËM TË LIDHJES B

Sotirovski - Shejh El Isa: Përmes bashkëpunimit të hapur dhe njohjes së ndërsjelltë drejt një shoqë

Lexoni më shumë

PRITJE TË SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË LIDHJES BOTËRORE ISLAME

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, në Aeroportin e Shkupit e mirëpriti Sekretarin e Përgjith

Lexoni më shumë

TELEGRAM NGUSHËLLIMI PËR MANASTIRIN VALAAM ME RASTIN E PREHJES SË ARKIMANDRITIT AT METODI (PETROV)

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi abatit të Manastirit Valaam m

Lexoni më shumë

FILLOI ASAMBLEJA E PËRGJITHSHME E 28-TË E ASAMBLESË NDËRPARLAMENTARE TË ORTODOKSISË

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski si anëtar i delegacionit maqedonas, në Kretë filloi vizitë

Lexoni më shumë

TAKIM ME PUNËTORË SHKENCOR NGA UKRAINA

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti delegacionin e shkencëtarëve të shquar nga Ukraina.

Lexoni më shumë