Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FILLIMIT TË AGJËRIMIT TË RAMAZANIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kryetarit të Bashkësisë Fetare Isla

Lexoni më shumë

I FTUAR NË SLLOBODNA TV

"Në kulmin e valës së tretë, disiplina personale është thelbësore për respektimin e masave nga seci

Lexoni më shumë

TAKIM I PRESIDENTIT PENDAROVSKI ME KRERËT DHE PËRFAQËSUESIT E BASHKËSIVE FETARE

Sot, Presidenti Stevo Pendarovski priti krerët dhe përfaqësuesit e bashkësive fetare të përmendura

Lexoni më shumë

TAKIM I KRYEMINISTRIT ZAEV ME KRERËT DHE PËRFAQËSUESIT E BASHKËSIVE FETARE

Apel i përbashkët i Qeverisë, KOM-KO, BFI-së dhe Kishës Katolike, drejtuar të gjithë qytetarët të r

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski me rastin e festës së Pashkëve i dërgoi telegram urimi Pes

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË HEBREJE ME RASTIN E FESTËS PESAH

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi udhëheqësisë dhe besimtarëve të Bas

Lexoni më shumë