Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FESTËS SË KURBAN BAJRAMIT

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi Kreut të Bashkësisë Fetare Islame R

Lexoni më shumë

TAKIM I TRUPIT OPERATIV PËR ZHVILLIM TË KONCEPTIT PËR NJË SHOQËRI DHE INTERKULTURALIZËM

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski si anëtar i Trupit Operativ për Zhvillimin e Konceptit për

Lexoni më shumë

U FESTUA FESTA E TEMPULLIT TË MANASTIRIT "SHËN NAUMI I OHRIT" NË KODRËN E DIELLIT

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski mori pjesë në kremtimin liturgjik të festës së tempullit t

Lexoni më shumë

NË TETOVË U SHËNUA 250 VJETORI I LINDJES SË KIRIL PEJÇINOVIQIT

Në organizim të KMBFGR me një akademi solemne dhe një program muzikor-kulturor dje në Tetovë u shën

Lexoni më shumë

DO TË SHËNOHET 250 VJETORI I LINDJES SË KIRIL PEJCINOVIQ - TETOVË

Më 1 korrik do të shënohet 250 vjetori i lindjes së arsimtarit, mësuesit popullor dhe abatit të Les

Lexoni më shumë

U FESTUAN PËRVJETORËT NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski morri pjesë në Festimin Zyrtar në Manastirin e Leshkës me

Lexoni më shumë