Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

JUBILEU 40 VJETORI I KORIT TË QYTETIT "MENADA" - TETOVË

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shënimin e 40 vjetorit të korit të grave t

Lexoni më shumë

PRANIMI NË KOMISION I KRYETARIT TË KOM-KO, KRYPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË Z. Z. STEFAN

E premte/17 dhjetor 2021 Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski priti dhe u takua me Kryetarin e

Lexoni më shumë

BOTOHET MONOGRAFIA "RESTAURUESI"

Monografia "Restauruesi" - kushtuar kryepeshkopit të Ohrit dhe Maqedonisë Dositej (1906-1981) është

Lexoni më shumë

DREJTORI I KMBFGR-SË PESHKOPIT TË SHKUPIT I DHUROI EKZEMPLARIN E PARË TË MONOGRAFISË "VIZITA HISTOR

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski peshkopit të Shkupit, mons. Kiro Stojanov i dorëzoi ekze

Lexoni më shumë

NJOFTIM: PUBLIKOHET MONOGRAFIA MBI VIZITËN HISTORIKE TË PAPËS FRANCISK

KMBFGR njofton opinionin se sot është publikuar edicioni i veçantë monografik “Vizita historike e A

Lexoni më shumë

FESTIMI I SHËN PESËMBËDHJETË MARTIRËVE TË SHENJTË TË TIVERIOPOLIT

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski mori pjesë në shënimin e Ditës së qytetit të Strumicës d

Lexoni më shumë