Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

DEKLARATA E DREJTORIT SOTIROVSKI PËR MIA

Stereotipet dhe paragjykimet janë pasojë e frikës nga e panjohura, tolerancë më të madhe ndaj tjetr

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRYESINË E KËSHILLIT TË MAQEDONASVE NË GJERMANI

Drejtori i KMBFGR-së, z. Darijan Sotirovski realizoi një takim online me kryesinë e Këshillit të Ma

Lexoni më shumë

DREJTORI I FTUAR NË EMISIONIN DEBATIV "360 GRADË" NË TV ALSAT

Drejtori i KMBFGR-së ishte i ftuar në emisionin debativ “360 gradë” në televizionin Alsat. (VIDEO)

Lexoni më shumë

NJOFTIM PËR PRANINË E NJË "GRUPI HEBRE" NË KUMANOVË

NJOFTIM

Lexoni më shumë

TELEGRAM FALEMNDERIMI PËR KONTRIBUTIN DHE BASHKËPUNIMIN E PËRGJITHSHËM ISH-KRYETARIT TË BHRM-SË Z-N

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram falemnderimi z-nj Berta Romano Nikoliq

Lexoni më shumë

TAKIMI I PARË I DREJTORIT SOTIROVSKI DHE KRYETARIT TË RI TË KOMUNITETIT HEBRE Z. PEPO LEVI

Drejtori i KMBFGR-së z. Darijan Sotirovski realizoi takimin e parë me kryetarin e sapozgjedhur të B

Lexoni më shumë