Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI BASHKËSISË FETARE ISLAME ME RASTIN E FESTËS SË RAMAZAN BAJRAMIТ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi kreut të Bashkësisë Fetare Islame R

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE - ARQIPESHKVISË SË OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË SHËN KIRI

Drejtori i KMBFGR, Z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kryetarit dhe anëtarëve të SShP t

Lexoni më shumë

TAKIM ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË KROACISË

Kryeministri z. Oliver Spasovski priti E. S. Ambasadoren e R. së Kroacisë në vendin tonë, z. Nives

Lexoni më shumë

I FTUAR NË EMISIONIN “BRIFINGU I MËNJGJESIT” NË SLLOBODNA TV

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, ishte mysafir në emisionin "Brifingu i mëngjesit" në Sllo

Lexoni më shumë

DORËZIMI I ZJARRIT TË BEKUAR KRYEPESHKOPIT TË OHRIT DHE MAQEDONISË Z. Z. STEFAN

Lexoni më shumë

PRITJA E ZJARRIT TË BEKUAR

Zjarri i bekuar ka mbërritur në vendin tonë

Lexoni më shumë