Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

NGUSHËLLIME DERI TE KOS ME RASTIN E VDEKJES SË PESHKOPIT TË VALJEVËS Z. MILUTIN

Drejtori i KMBFGR z. Dariajn Sotirovski i dërgoi telegram ngushëllimi Kishës Ortodokse Serbe për vd

Lexoni më shumë

NUMRAT PËR KONTAKT TË KOMISIONIT PËR MARRËDHËNIE ME BASHKËSITË FETARE DHE GRUPET RELIGJIOZE (KMBFGR

NJOFTIM

Lexoni më shumë

TAKIM ME KRERËT E BASHKËSIVE FETARE NË LIDHJE ME PËRHAPJEN E VIRUSIT KORONA

MBËSHTETJE E FORTË PËR TRAJTIMIN E VIRUSIT KORONA DHE NJË QËNDRIM I PËRBASHKËT SE SHËNDETI I QYTETA

Lexoni më shumë

U SHËNUA DITA BOTËRORE E DIVERSITETIT, DIALOGUT DHE ZHVILLIMIT KULTUROR

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze feston 21 Majin, Ditën Botëror

Lexoni më shumë

SHENJTËRIMI I GURTHEMELIT PËR NDËRTIM TË BUJTINËS SË RE NË MANASTIRIN E LESHKËS

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski morri pjesë në shenjtërimin e gurthemelit për ndërtim të b

Lexoni më shumë

BASHKËPUNIM NDËRMJET KOMUNAVE TETOVË DHE KUMANOVË PËR PARANDALIMIN E EKTREMIZMIT

Drejtori i KMBFGR, z.. Darijan Sotirovski, morri pjesë në një Takim pune ndërkomunal për parandalim

Lexoni më shumë