Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

Shqip - AKTIVITETE

TË GJITHA AKTIVITETET

TELEGRAM URIMI KISHËS ORTODOKSE MAQEDONASE – ARKIPESHKVIA E OHRIT ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, i dërgoi telegram urimi Kreut dhe anëtarëve të SSHP të KO

Lexoni më shumë

VIZITË NË REZIDENCËN EPISKOPALE ME RASTIN E FESTËS SË PASHKËVE

Kryeministri z. Oliver Spasovski, i shoqëruar nga Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski, vizitua

Lexoni më shumë

DËNIM I PËRDHOSJES SË VARREZAVE TË KRISHTERA NË KAMNIK

Komisioni për Marrëdhënie me Bashkësitë Fetare dhe Grupet Religjioze (KMBFGR) fuqishëm dënon përdho

Lexoni më shumë

TELEGRAM URIMI KISHËS KATOLIKE ME RASTIN E FESTËS SË RINGJALLJES SË KRISHTIT - PASHKËТ

Drejtori i KMBFGR z. Darijan Sotirovski i dërgoi telegram urimi klerit dhe besimtarëve të Kishës Ka

Lexoni më shumë

QEVERIA PUBLIKOI UEB FAQE QENDRONE KORONAVIRUS.GOV.MK PËR TË GJITHA INFORMACIONET PËR COVID-19

Qeveria publikoi ueb-faqe të re qendrore për të gjitha informacionet zyrtare lidhur me menaxhimin m

Lexoni më shumë

INTERVISTË: DISTANCIMI SHOQËROR NUK DUHET TË INTERPRETOHET SI DISTANCIM NGA ZOTI

Në një intervistë për gazetën Veçer, Drejtori i KMBFGR, z. Darijan Sotirovski u përgjigj ndaj pyetj

Lexoni më shumë