Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ДРЖАВНИОТ ПРАЗНИК ИЛИНДЕН - ДЕНОТ НА РЕПУБЛИКАТА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски на македонските граѓани им го честита државниот празн

Прочитај повеќе

СВЕЧЕНОСТ ПО ПОВОД НОВАТА 1444 ХИЏРЕТСКА ГОДИНА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Свеченоста по повод новата 1444 Хиџ

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ДО ЕЗРМ ПО ПОВОД СМРТТА НА ПОРАНЕШНАТА ПРЕТСЕДАТЕЛКА, Г-ЃА БЕРТА РОМАНО-НИКОЛ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до ЕЗРМ по повод смртта н

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ

Меѓународен самит за религиски слободи во Вашингтон, САД

Прочитај повеќе

ЛИТУРГИЈА ВО ХРАМОТ „ПРЕСВЕТА ТРОИЦА“ ПРИ КОНСТАНТИНОПОЛСКАТА АРХИЕПИСКОПИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на Литургијата предводена од македонск

Прочитај повеќе