Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СООПШТЕНИЕ ЗА ПРОМОЦИЈАТА НА КНИГАТА „СЛАВА ТЕБЕ“ - ЕНЦИКЛИКА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ ПАПАТА ФРАНЦИСК НА М

Денес, во организација на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ), а

Прочитај повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРОМОЦИЈАТА НА КНИГАТА „СЛАВА ТЕБЕ“ - ЕНЦИКЛИКА НА СВЕТИОТ ОТЕЦ ПАПАТА ФРАНЦИСК

Промоцијата ќе се одржи на 3 октомври (вторник) во ресторанот „Рагуза 360“, во Катната гаража „Свет

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ЗА ЗАЕДНИЧКАТА ПОСЕТА НА АРХЕОЛОШКИОТ ЛОКАЛИТЕТ „СТОБИ“

Во организација на КОВЗРГ поглаварите на црквите и верските заедници споменати во македонскиот Уста

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ ЈОМ КИПУР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до раководството и верни

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВА НА ПРАЗНИКОТ МАЛА БОГОРОДИЦА И ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА 100 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ ОД ОСВЕТУВАЊЕТО НА ХР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски по повод празникот посветен на Раѓањето на Пресвета

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО СЕСТРИТЕ ОД МОНАШКИОТ РЕД НА СВЕТА МАЈКА ТЕРЕЗА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со сестрите од монашкиот ред на Света

Прочитај повеќе