Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД 60 ГОДИШНИОТ ЈУБИЛЕЈ ОД ОСВЕТУВАЊЕТО НА ХРАМОТ „СВЕТИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до МПЦО „Свети Петар и П

Прочитај повеќе

30-ТО ГЕНЕРАЛНО СОБРАНИЕ НА СВЕТСКОТО ИНТЕРПАРЛАМЕНТАРНО СОБРАНИЕ НА ПРАВОСЛАВИЕТО (I.A.O.)

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на свечената инаугуративна церемонија

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ЌЕ УЧЕСТВУВА НА ГЕНЕРАЛНОТО СОБРАНИЕ НА СВЕТСКОТО ИНТЕРНАЦИОНАЛНО СОБРАНИЕ НА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ќе учествува на јубилејното 30-то Генерално собрание

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

50 ГОДИНИ ТЕХО - МЕЃУНАРОДЕН ХОРСКИ ФЕСТИВАЛ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на јубилејното 50 издание на ТЕХО

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО АРХИМАНДРИТ ГАВРИЛ (ГАЛЕВ)

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со архимандрит Гаврил (Галев), игумен

Прочитај повеќе