Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ГОСТУВАЊЕ НА ДИРЕКТОРОТ ВО ДЕБАТНАТА ЕМИСИЈАТА „360 СТЕПЕНИ“ НА ТВ АЛСАТ

Директорот на КОВЗРГ гостуваше во дебатната емисија „360 степени“ на ТВ Алсат. (ВИДЕО) За реакциите

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО ПРЕТСЕДАТЕЛСТВОТО НА СОВЕТОТ НА МАКЕДОНЦИ ВО ГЕРМАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со претседателството на Совет

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ВО ВРСКА СО ПРИСУСТВО НА „ЕВРЕЈСКА ГРУПА“ ВО КУМАНОВО

СООПШТЕНИЕ

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО БЛАГОДАРНОСТ ЗА ЦЕЛОКУПНИОТ ПРИДОНЕС И СОРАБОТКА ДО ПОРАНЕШНИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЕЗРМ Г-

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски испрати телеграма со благодарност до г-ѓа Берта Роман

Прочитај повеќе

ПРВА СРЕДБА НА ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ И НОВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ЕВРЕЈСКАТА ЗАЕДНИЦА Г-ДИН ПЕПО ЛЕВИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски ја оствари првата средба со новоизбраниот претседател

Прочитај повеќе

СРЕДБА НА ПОГЛАВАРИТЕ НА ЦРКВИТЕ И ВЕРСКИТЕ ЗАЕДНИЦИ СПОМЕНАТИ ВО УСТАВОТ СО ПРЕМИЕРОТ КОВАЧЕВСКИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на средбата на верските лидери со претс

Прочитај повеќе