Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПОЧЕТОКОТ НА РАМАЗАНСКИОТ ПОСТ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламска

Прочитај повеќе

ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ОФИЦИЈАЛНОТО ПРИСУСТВО НА ИНТЕРНЕТ И НА СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ НА ЦРКВИТЕ, ВЕРСКИТЕ ЗАЕДН

Презентација на резултатите од спроведено истражување на КОВЗРГ за официјалното присуство на интерн

Прочитај повеќе

КОМЕМОРАТИВЕН КОНЦЕРТ ПО ПОВОД 80 ГОДИШНИНАТА ОД ДЕПОРТАЦИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЕВРЕИ

Одбележувањето на 80-годишнината од депортацијата на македонските Евреи во Треблинка, под покровите

Прочитај повеќе

ВО ШТИП ОДБЕЛЕЖАН 11 МАРТ - ДЕНОТ НА ДЕПОРТАЦИЈАТА НА МАКЕДОНСКИТЕ ЕВРЕИ

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски по повод 11 март - Денот на депортацијата на македонс

Прочитај повеќе

СЕ ФОРМИРАШЕ ГРУПАТА НА ПРИЈАТЕЛСТВО ПОМЕЃУ МПЦ-ОА И ИВЗ

Денес во конгресната сала на хотелот „Александар Палас“ во Скопје по иницијатива и во организација

Прочитај повеќе

НЕДЕЛА НА ПРАВОСЛАВИЕТО ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски во Неделата на Православието присуствуваше на Света л

Прочитај повеќе