Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ПОГРЕБАЛНИТЕ ОПЕРАТОРИ ОД ТЕТОВО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски оддржа средба со погребалните оператори од Тетово, од

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ПО ПОВОД СМРТТА НА М-Р ЃОРЃИ НАУМОВ, ПОРАНЕШЕН ДИРЕКТОР НА КОВЗРГ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до семејството Наумови,

Прочитај повеќе

ДИРЕКТОРОТ СОТИРОВСКИ ПОБАРА ОВОЗМОЖУВАЊЕ НА ПРАВОТО НА ЗАКОП ВО СЕМЕЈНА ГРОБНИЦА ВО ТЕТОВО И ГОСТИ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски побара овозможување на правото на закоп во семејна г

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ХРИСТИЈАНСКО-ПРОТЕСТАНТСКИТЕ ВЕРНИЦИ ПО ПОВОД ДЕНОТ НА ПРОТЕСТАНТСКАТА РЕФ

Директорот на Комисијата за односи со верските заедници и религиозни групи (КОВЗРГ) г. Даријан Соти

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО СОЧУСТВО ПО ПОВОД СМРТТА НА МОНСИЊОР АНТУН ЦИРИМОТИЌ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со сочуство до бискупот на Ктоличкат

Прочитај повеќе

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД НАЗНАЧУВАЊЕТО НА НОВ КООРДИНАТОР НА КИЧЕВСКОТО МУФТИСТВО

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски, упати честитка до Кичевското муфтиство на ИВЗ, по по

Прочитај повеќе