Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

ПОСЕТА НА ПРИФАТНИОТ ЦЕНТАР ЗА БАРАТЕЛИ НА АЗИЛ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ја посети Јавната установа за сместување на лица бар

Прочитај повеќе

ПРОСЛАВЕН ПРАЗНИКОТ НА БОГОРОДИЧНОТО УСПЕНИЕ ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски по повод празникот посветен на Успението на Пресвета

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ УСПЕНИЕ НА ПРЕСВЕТА БОГОРОДИЦА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Настојателствата на ма

Прочитај повеќе

ТЕЛЕГРАМА СО ЧЕСТИТКИ ДО ИСЛАМСКАТА ВЕРСКА ЗАЕДНИЦА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ КУРБАН БАЈРАМ

Директорот на КОВЗРГ г. Даријан Сотировски упати телеграма со честитки до Поглаварот на Исламската

Прочитај повеќе

АПЕЛ ЗА СТРОГО ПОЧИТУВАЊЕ НА МЕРКИТЕ ЗА ЗАШТИТА ОД ВИРУСОТ ЗА ВРЕМЕ НА ПРОДОЛЖЕНИОТ ВИКЕНД

Апел до сите цркви, верски заедници и религиозни групи, како и до сите граѓани да се придржуваат ст

Прочитај повеќе

ПОЧЕТОК НА ВТОРАТА ФАЗА ОД КОНЗЕРВАТОРСКИТЕ РАБОТИ ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на означувањето на почетокот на втората

Прочитај повеќе