Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО АМБАСАДОРКАТА НА Р. РОМАНИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски ја прими и оствари средба со амбасадорката на Републ

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО МИТРОПОЛИТОТ Г. ЈОСИФ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со Митрополитот г. Јосиф.

Прочитај повеќе

ОНЛАЈН СРЕДБА СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА ОБЕДИНЕТА МАКЕДОНСКА ДИЈАСПОРА (ОМД)

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски одржа онлајн состанок со г-дин Методија Колоски прет

Прочитај повеќе

АУДИЕНЦИЈА КАЈ СВЕТИОТ ОТЕЦ ПАПАТА ФРАНЦИСК

Во рамки на манифестацијата „Македонија во чест на свети Кирил“ македонската државна и црковна деле

Прочитај повеќе

МАКЕДОНСКА ЦРКОВНО-ДРЖАВНА ДЕЛЕГАЦИЈА СЕ ПОКЛОНИ НА ГРОБОТ НА СВЕТИ КИРИЛ ВО РИМ

Македонска црковно-државна делегација утрово имаше поклонение на гробот на свети Кирил во Рим

Прочитај повеќе

ПОМЕН ПО ПОВОД 40 ГОДИШНИНАТА ОД УПОКОЈУВАЊЕТО НА АРХИЕПИСКОПОТ ОХРИДСКИ И МАКЕДОНСКИ ДОСИТЕЈ

На поменот присуствуваше Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски.

Прочитај повеќе