Овој веб сајт користи колачиња "Cookies"

Би сакале да користиме веб колачиња "Cookies", со цел да го подобриме Вашето корисничко искуство на нашата апликација. Ова ни овозможува да го подобриме Вашето идно искуство на нашата апликација

KOVZ - Активности

Сите Активности

СРЕДБА СО ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОПШТИНА ГАЗИ БАБА

Директорот на КОВЗРГ г-дин Даријан Сотировски го прими и оствари средба со Градоначалникот на oпшти

Прочитај повеќе

ОСВЕТУВАЊЕ НА НОВИОТ КОНАК ВО ЛЕШОЧКИОТ МАНАСТИР

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски присуствуваше на осветувањето на новиот конак во Леш

Прочитај повеќе

ПОСЕТА НА ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКАТА МИТРОПОЛИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски беше во посета на Тетовско-гостиварската митрополија

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ТЕТОВСКИОТ МУФТИЈА

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски имаше срдечна средба со тетовскиот муфтија проф. д-р

Прочитај повеќе

СРЕДБА СО ЗАМЕНИК МИНИСТЕРОТ ВО МПСОЗ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари средба со г-дин Илхан Рахман, заменик минист

Прочитај повеќе

СОСТАНОК СО МАКЕДОНСКИОТ АМБАСАДОР ВО Р. РОМАНИЈА, Н. Е. ГАБРИЕЛ АТАНАСОВ

Директорот на КОВЗРГ, г-дин Даријан Сотировски оствари онлајн состанок со македонскиот амбасадор в

Прочитај повеќе